EventRegistration
Runway/vogue- heels workshop with Sandy Torres
90 min at Folkungahallen Aerobicsal övre plan
Wednesday 25 Apr, 18:00 - 19:30
Bachata basic steps with Marcus och Lana
30 min at Outdoor
Thursday 26 Apr, 12:15 - 12:45
Burlesque ShowGirl Course with Charlotte
90 MIN at Linköping's Dance Studio
Thursdays 18:00 - 19:30, start 26 Apr
House Dance Workshop with Sandy Torres
90 min at Folkungahallen's Dance Studio
Friday 27 Apr, 17:30 - 19:00
Try Oriental dance with Nancy
30 min at Dansens Hus
Saturday 28 Apr, 13:00 - 13:30
Oriental dance workshop with Nancy
90 min at Dansens Hus
Sunday 29 Apr, 11:00 - 12:30
Bachata Dips&Tricks workshop with Marcus och Lana
90 min at Folkuniversitetet
Sunday 6 May, 11:00 - 12:30
Bachata Sensual Workshop with Marcus och Lana
90 min at Dansens Hus
Sunday 6 May, 14:00 - 15:30
Zouk workshop with Anna och Viktor
3 timmar at Folkungahallen Aerobicsal övre plan
Saturday 26 May, 14:00 - 17:30