Bjud in dina vänner och gilla oss på Facebook och Instagram för att hjälpa oss sprida och öka intresset för dans i Linköpingsregionen.

Dancehall & Afrobeat

Är du sist kvar på dansgolvet varje fredag och helst av allt vill fortsätta dansa efter ljuset släckts? Då är Dancehall & Afrobeat kurser för dig!

Dancehall är en genre av Jamaicansk populärmusik som började på sent 70-tal. Musikens popularitet har också gett upphov till dansstilen Dancehall med energiska kroppsrörelser för att höja stämningen på partyn och vid uppträdanden. Många dansrörelser som man kan se i hip-hop videor är i själva verket variationer av Dancehall. Dansen utvecklas framförallt på gatorna i Jamaica vid gatupartyn där de senaste rytmerna spelas. Dansen är en blandning av olika club-steg med influenser från afrikansk dans, hip-hop och latino-danser. Dansen innehåller mycket individuella uttryck.

Dansarna.se erbjuder kurser i Dancehall med fokus på body-isolation av höfter och bröstkorg. Vi lär ut olika stegkombinationer med extra fokus på ben- och rump-rörelser t.ex heavy reggae wobble blandad med influenser från tyngden i hip-hop.

Alla priser är per person. Vid paranmälan så får båda anmälda deltagare var sin registrering med unika OCR nummer för referens vid betalning.

Rabatt: 20% Boka-tidigt-rabatt för anmälan 14 dagar innan start. 10% Studentrabatt, kräver giltig student ID (ange STUDENT som bokningskod vid registrering).
Rabatter beräknas automatiskt och slutpris visas vid besked om antagning.

Ålder Start Dag & tid Pris Plats Ledare    
Dancehall & Afrobeats, Från 18 år
Tors 19.30-20.30 10 ggr. Start 16/2. Ebbepark. Avgift 1000:-.
Ledare Raha.
Från 18 år 16/2 Tors 19.30-20.30 10 ggr 1000:- Ebbepark Raha Direkt Plats finns
Dancehall Choreography
Dancehall
More Dancehall