Bjud in dina vänner och gilla oss på Facebook och Instagram för att hjälpa oss sprida och öka intresset för dans i Linköpingsregionen.

Dance Fitness and Stretching

Stretching (från engelskans "stretch" - att töja) är en givande form av träning för alla åldrar som förbättrar ens kroppsuppfattning. Det är en smart investering av tid och energi i din hälsa, som kan ge en fin hållning, vacker gång och, som underlättar om man vill förbättra sin form!

Att ha god flexibilitet och rörlighet i i ryggrad och leder påverkar kroppens allmänna tillstånd och kan minska skaderisk vid andra träningsformer. På den här kursen får du hjälp att förbättra rörelseomfånget i lederna och öka elasticiteten i muskler och ledband. Du kommer känna dig fjäderlätt, och kanske komma närmare en vanlig barndomsdröm - att gå ner i spagat!

Alla priser är per person. Vid paranmälan så får båda anmälda deltagare var sin registrering med unika OCR nummer för referens vid betalning.

Rabatt: 20% Boka-tidigt-rabatt för anmälan 14 dagar innan start. 10% Studentrabatt, kräver giltig student ID (ange STUDENT som bokningskod vid registrering).
Rabatter beräknas automatiskt och slutpris visas vid besked om antagning.

Inga aktiviteter eller artiklar hittade