Bjud in dina vänner och gilla oss på Facebook och Instagram för att hjälpa oss sprida och öka intresset för dans i Linköpingsregionen.

Kizomba

Kizomba är en behaglig och sensuell pardans i tät fattning som ursprungligen kommer från Angola. Dansen karaktäriseras av smidiga, lugna och grundade rörelser. I Kizomba finns många dynamiska element och därför kan man ha stor nytta av stegen och tekniken för att skapa variation även i andra dansstilar.

Paret dansar i huvudsak på taktslagen, men leker även med att dansa mellan taktslagen, vilket ger stort utrymme för lekfullhet och musikanpassning. Rytmen påminner väldigt mycket om människans hjärtslag och det förklarar varför så många människor snabbt fattar tycke för musiken och upplever att det känns så naturligt och härligt att dansa Kizomba.

Dansarna.se erbjuder grundkurs, fortsättningskurs i Kizomba samt arrangerar workshops och social danser!

Alla priser är per person. Vid paranmälan så får båda anmälda deltagare var sin registrering med unika OCR nummer för referens vid betalning.

Rabatt: 20% Boka-tidigt-rabatt för anmälan 14 dagar innan start. 10% Studentrabatt, kräver giltig student ID (ange STUDENT som bokningskod vid registrering).
Rabatter beräknas automatiskt och slutpris visas vid besked om antagning.

Ålder Start Dag & tid Pris    
Kizomba kväll på Gallo Vinotek
Tis 18.30 Start 31/1. Avgift .
31/1 Tis 18.30 Info
Kizomba Dance
Kizomba
Kizomba Lady Styling (Ginga)