Magdans minikurs

Välkomna till denna minikurs i magdans för nybörjare! Inga förkunskaper krävs, alla får vara med.
Kursen kommer fokusera på teknik för nybörjare - isoleringar, bröst- och höftcirklar. Tekniken kan vara användbar i flera dansstilar - exempelvis i övriga orientaliska danser, i Burlesque, i Kizomba och även latindanser som Bachata och Salsa.
Och sedan går vi genom grundrörselser som kännetecknar just magdansen.
Denna kortkurs för nybörjare består av bara 2 tillfällen. 
Överskott av pengarna ska gå till välgörenhet, till Action for humanity, se mer information om denna på Facebook och Instagram.
 
Några ord om instruktören Razan Koj:
För 9 år sen väcktes Razans intresse för magdans. Hon tog lektioner i Norrköping och senare, efter lärarens avgång, fick hålla i kurserna själv. Det ledde till att hon höll klasser för nybörjare på Folkuniversitetet I Norrköping. I samma veva anslöt hon sig till den orientaliska showgruppen Benet al nil med säte i Linköping och medverkade i föreställningar och workshops. Hennes expertis inom dansen är bröst- och höft- isoleringar och att gå loss till snabba orientaliska trumslag.
 
Razan pratar varmt om denna dansstil:
"Det jag älskar med magdansen är att den får mig att känna mig feminin, busig och elegant på samma gång. Dansen ger mig stor glädje och jag vill dela med mig av det till världen!"

Detaljer

Startdatum måndag 2 dec 2019 18:30
Slutdatum torsdag 5 dec 2019 19:45
Pris 375 SEK
Studentrabatt 10% STUDENT discount
Min Antal 12
Instruktörer Razan Koj
Plats
Linköpings Dansstudio
S:t Larsgatan 39
Linköpings Dansstudio
375 SEK
Oriental Dance Class
Kouki Belly Dance
Oriental Dance Mix